Alla dagar på jobbet.

Jag har länge velat skriva om alla mina dagar på jobbet under alla dessa år. Många dagar har det ju blivit, många uppdrag, med ibland fruktansvärda deadlines. Det kan handla om filmmusik, teatermusik, tevemusik och skivinspelningar.

Min ambition är att gå ner på detaljnivå: hur gjorde jag när jag skrev, vilka maskiner använde jag, vilka yrkesmänniskor har jag jobbat med, och hur var det? Kanske jag till och med vågar vara lite nördig: vilken amp använde jag på den och den låten, vilka syntar och akustiska instrument använde jag när jag gjorde musiken till de första åtta Beck-filmerna med Persbrandt/Haber? Hur var det att ersätta Bengan Blomgren i Tältprojektet, och plötsligt bli sologitarrist? Det var ingen lek, kan jag säga. Mer om det senare!

Jag vill också berätta om hur texterna till mina egna soloskivor eller alla Nationalteaterskivor har kommit till, texter är mycket viktigt för mig! Musik föds alltid ur texter! Tycker jag då, alltså.

Jag kommer att skriva inlägg då och då, när jag har tid och när andan faller på, inga deadlines!

Jag hoppas att alla som läser hittar nåt intressant!